Nieuws van de Stichting

 

1 januari 2020

Langs deze weg wensen wij IEDEREEN een gelukkig en gezond 2020 toe. Een nieuw jaar met minder armoede.

 

19 november 2019

We hebben weer wat nieuws verzonnen om aan de toekomstige vraag naar MicroGiften te kunnen blijven voldoen: www.hetnibi.nl Stichting MicroGiften gaat zich bemoeien met de incassowereld. Vanuit het standpunt dat de meeste mensen niet expres schulden maken, vinden wij dan ook dat mensen door incassobureaus en deurwaarders met respect moeten worden behandeld. Iedereen kan in de schulden komen. Door tussen schuldeiser en incassospecialist te gaan zitten als intermediair hopen wij een steentje bij te kunnen dragen aan een eerlijk en menswaardig incassotraject. 

 

3 november 2019

Momenteel zijn we druk-druk-druk met ons nieuwste kindje: www.alleleukecampings.nl Het ziet er naar uit dat we onze deadline (vóór het boekingsseizoen begint) ruimschoots gaan halen. Ook voor deze website hopen we weer een boel nieuwe adverteerders te mogen begroeten. Meer adverteerders = Meer MicroGiften. En daar gaat het om :-)

 

21 oktober 2019

Onze website 'AlleKeukenZaken.nl' Is vanwege een grote verbouwing momenteel offline. In enkele maanden zal deze verbouwing resulteren in 10 á 15 nieuwe websites waar je terecht kunt. Houd deze site dus goed in de gaten. 

 

1 september 2019

Momenteel zijn we druk-druk-druk met onze nieuwste website 'AlleMeubelBoulevards.nl'. Net als voor onze website 'AlleKeukenZaken.nl' hopen wij voor alle MeubelBoulevards weer veel adverteerders te werven, zodat we weer veel microgiften kunnen verstrekken. Zodra we met AlleMeubelBoulevards.nl online gaan vermelden we dat op deze website onder onze merken.

28 december 2019

Vandaag zijn we gaan flyeren op Utrecht Centraal Station. We hebben elk perron gehad. Enkele van onze merken zijn vanuit Utrecht dus in het hele land terecht gekomen. We hebben reclame gemaakt voor www.websitegoeroes.nl, www.alleleukecampings.nl, www.hetnibi.nl. Lijkt het je leuk om in jouw omgeving te flyeren en zo iets te betekenen voor mensen met financiële problemen? Stuur even een berichtje naar info@stichtingmicrogiften.nl met je gegevens, dan sturen wij jou een set flyers. Onze dank is groot! 

 

9 november 2019

Bedankt www.sterverhuizingen.nl voor jullie opdracht een nieuwe website voor jullie bedrijf te ontwerpen en bouwen. WebsiteGoeroes is er druk mee bezig. Maandag 11 november 2019 zal jullie nieuwe website online staan.

 

29 oktober 2019

Vandaag hebben we onze nieuwste aanwinst een online bestaan gegeven: www.alleincassozaken.nl is nu actief. We zijn nog wel wat puntjes op de i aan het zetten, maar je kunt hier al wel terecht. Ben je ondernemer en ondervind je problemen met het incasseren van facturen? Op alle incassozaken vind je gemakkelijk en snel een incassobureau en/of deurwaarder bij jou in de buurt. Ben je consument? Ook dan kun je terecht bij alle incassozaken. Bijvoorbeeld om te checken of jouw incassobureau en/of deurwaarder zich wel aan de wet houdt. Op de website vind je ook een handige link naar een hulpmiddel om dit uit te zoeken. Tevens vind je allerhande toepasselijke wet- en regelgeving op de website.

 

30 augustus 2019

Onze dank is erg groot Ronald Moonen van Duo Difference voor het belangeloos ter beschikking stellen van je studio voor het opnemen van de audio voor onze radio en tv-commercial van allekeukenzaken.nl.

 

23 augustus 2019

Momenteel zijn we druk in de weer om de eerste eigen websites klaar te stomen voor een online-bestaan. We verwachten 1 december 2019 online te gaan. Al onze websites zullen gericht zijn op het creëren van gelden voor het verstrekken van MicroGiften.