Welkom bezoeker!

 

Gaat het óns dan lukken? Het uitroeien van de verborgen armoede in Nederland. Het is ons ook overkomen: geen geld, geen eten of geen shag. En gelukkig hadden we op dat moment niet de zorgen over een kleine hummel die luiers nodig heeft. Wij zijn ooit ook verslaafd geweest en wij hebben ook ooit op straat geleefd. Maar oh wat hadden we geluk. Op het diepst van de ellende, kwam er altijd wel weer een Engel voorbij. En hadden we weer eten, geld en shag. Aan hen die ons toen hielpen: onze dank is nog steeds: erg GROOT!

Wij zijn ons er bewust van dat niet iedereen in een armoedige situatie hetzelfde geluk heeft. Hierom hebben wij de Stichting MicroGiften opgericht. Deze Stichting "voeden" wij met winsten uit eigen commerciële activiteiten. Donaties zijn ook welkom ;-)

Herken jij jezelf als we het hebben over verborgen armoede. Of ken jij iemand die wel eens geen geld heeft voor eten, drinken, luiers, shag,  sinterklaascadeaus, en/of voor het organiseren van een verjaardagsfeestje voor de kinderen? Neem dan gerust contact met ons op of breng degene die jij kent op de hoogte van ons bestaan.

Op de pagina 'Onze Werkwijze' vind je informatie over hoe we te werk gaan en hoe je een MicroGift kunt aanvragen.

Op de pagina 'Doneershop' kun je een donatie doen aan onze stichting. Dit kan al vanaf 5 euro.

Op de pagina 'Onze Merken' vermelden we welke commerciële activiteiten we ondernemen. Je kunt ons namelijk ook steunen zonder geld te doneren.

Op de pagina 'Nieuws' plaatsen we de laatste interessante nieuwtjes vanuit de stichting.

Op de pagina 'Contact' kun je ons een berichtje sturen.

Leuk en bedankt dat je interesse toont  in dit verborgen armoede goede doel. We zien je graag weer terug op onze websites.